[an error occurred while processing this directive]

Maskiner för schaktning och grävning

För oss är det viktigt att tänka på miljön och vi strävar efter att hålla vår maskinpark i trim. Vi använder alltid miljöanpassade hydrauloljor och uteslutande MK1 Diesel som drivmedel till våra maskiner.

 

Mecalac 15 Mwr -21

Är en hjulgrävmaskin som väger 16 ton. En väldigt kompakt och stark maskin som kan användas i alla utrymmen, med en lyftkraft på 8 ton. Maskinen har ett överhäng på 22 cm. Maskien är utrustad med grävsystem och kan även utrustas med en grävsug.

CAT 313F -16

Är en bandburen grävmaskin som väger 16 ton. och passar till alla slags markarbeten. Tack vare att den är på band så gör den inte mycket marktryck och kan köras på känslig mark. Maskinen är utrustad med grävsystem och kan även utrustas med grävsug.

JCB 427 - 22

En hjullastare som väger 13 ton. Hjullastaren är ett mångsidigt fordon som kan användas både till att lasta gods och hantera grusmassor.

JCB JZ 255 -14

Är en kompakt bandburen grävmaskin som väger 25 ton. Den är utrustad med
schaktblad, stolphållare och Palfingerkran 33000 med personkorg som har en arbetshöjd av 32m. Maskinen är i huvudsak byggd för kraftledningsarbeten men funkar lika bra till grävarbeten. Man ställer enkelt av kran och stolphållare.

Neuson ET90 -23

En liten smidig maskin på 9 ton. Den används mycket vid schaktning av villatomter, dräneringsarbeten och tillbyggnader.

Schäffer PRO 38

En minilastare som väger 2200 kg och är 1.5 m bred. Maskinens storlek gör att den passar bra till jobb i villaträdgårdar, i industribyggnader och i trånga utrymmen. Maskinen är införskaffad för uthyrning med eller utan förare. Maskinen har även ett flertal extraredskap och det finns släpkärra för flytt.

JCB 4220

Är en traktor med lastväxlarvagn som vi har och flyttar Neuson med, för en snabb och enkel flytt.

Tinbin -20

En grävsug som kan användas på ställen där det är svårt att gräva. Den fungerar som en jättestor dammsugare.

  [an error occurred while processing this directive]